Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, lisätietoja

x
Meiltä koko Suomen kattava verkosto rakentamiseen soveltuvia kiviainesvarantoja. Ota yhteyttä.

Kaivannaiset.fi

Kaivannaiset.fi palvelee Metsähallituksen kiviaines- ja kaivosasiakkaita. Metsähallituksen kaivannaisliiketoiminta on edellytysten luomista. Käytännössä Metsähallitus kartoittaa ja tutkii sen hallinnassa olevia kiviainesvarantoja, tarvittaessa luvittaa sekä myy ja vuokraa kiviainesalueita. Metsähallitus jalostaa aineksia vain omaa käyttöä varten metsäautoteiden rakentamiseen, ylläpitoon ja peruskorjaukseen. Metsähallitus ei siis jalosta eikä toimita kiviaineksia ulkopuolisille asiakkaille.

MH-Kivi Oy:n tekemät sopimukset jatkuvat toistaiseksi yhtiön nimissä, mutta koko kaivannaistiimi palvelee kaikkia Metsähallituksen kiviainesasiakkaita ”yhden luukun periaatteella”.  

Löydät vapaana olevat kiviaineksen ottopaikat hakupalvelumme avulla.

Ota yhteyttä!Kiviainesten kestävä käyttö

Kiviainesten ottaminen on tiukasti säännösteltyä. Maa-aines- ja ympäristöluvissa on tiukat ehdot siitä, miten toimitaan ja miten ympäristövaikutuksia pitää seurata. Alue on pidettävä siistinä ja kiviainesten ottamisen päätyttyä se on maisemoitava. 

Lue lisää ympäristöstä

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Kertomalla viestikentässä asian, josta haluat keskustella, saat langan päähän heti oikean asiantuntijan.

Jätä yhteydenottopyyntö