Haemme varantoasiantuntijaa täydentämään tiimiämme

Haemme nyt joukkoomme varantoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Kiinteistökehityksen kaivannaistiimiin. Aloitus elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Varantoasiantuntijana sinulla on keskeinen rooli luonnonvarojen vastuullisessa käytössä. Vaihtelevaan työpäivääsi voi kuulua maastossa kulkemista erilaisilla kohteilla, myyntiä ja asiakaskohtaamisia, keskusteluja sidosryhmien kanssa tai lupa-asioiden hoitamista. Vastaat kiviainesvarantojen ja -lupien hallinnasta, viranomais- ja alihankintayhteistyöstä sekä valvonnasta ja katselmuksista. Osallistut kiviainesliiketoimintaan mm. luvitusprosesseissa, myynnin tukena ja asiakastyössä. Toimipaikkasi voi olla Rovaniemi, Oulu, Kajaani tai muu Metsähallituksen toimipiste. Toiminnan painopiste on Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat, mutta kohteitamme on laajasti koko Suomen alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä maa-aines- ja ympäristölainsäädäntöön sekä kiviainesalan tuntemusta. Työssä tarvitset myös matkustusvalmiutta ja hyviä maastossa liikkumisen taitoja. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelytapasi on aktiivinen, itsenäinen ja pitkäjänteinen. Eduksi katsotaan kiviainesliiketoiminnan ymmärrys, kehittävä asenne sekä erilaisten sovellusten sekä erityisesti paikkatietojärjestelmien tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Saat työkentäksesi 12,5 miljoonaa hehtaaria maa- ja vesialueita sekä mahdollisuuden tulla mukaan tekemään ja kehittämään monipuolista liiketoimintaa, jonka perustana ovat vastuullisuus ja ihmisten ammatilliseen kehittymiseen panostaminen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa kaivannaispäällikkö Harri Saxlund, harri.saxlund@metsa.fi, puh. 040 719 9080.